luni, 19 decembrie 2011

PLICURI DE IARNA


Geanta mica cu paiete + lant
140 Lei

Geanta este confectionata din tercot negru pentru corp si tercot plus paiete negre mate pentru capac. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar. Bareta este inclusa in pret si este realizata din lant argintiu cu carabine metalice. Aplicatiile sunt din plexiglass argintiu.
Dimensiuni: lungime: 18cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm

Geantă cu stele
130 Lei

Geanta este confectionata din material textil texturat de culoare crem deschis. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar dublu. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar. Aplicatiile sunt din plexiglass auriu. Bareta nu este inclusa in pretul gentii, ea se realizeaza la comanda, este fie din acelasi material cu geanta, fie din lant si costa 20 lei.
Dimensiuni: lungime: 30cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm

Geantă oras cu tinte
130 Lei

Geanta este confectionata din stofa pepit. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar dublu. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar. Aplicatiile sunt din plexiglass negru cu insertii de tinte aurii. Bareta nu este inclusa in pretul gentii, ea se realizeaza la comanda, este fie din acelasi material cu geanta, fie din lant si costa 20 lei.
Dimensiuni: lungime: 30cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm
Geantă cu paiete
130 Lei

Geanta este confectionata din tercot negru pentru corp si tercot plus paiete negre mate pentru capac. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar dublu. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar. Bareta nu este inclusa in pretul gentii, ea se realizeaza la comanda, este fie din acelasi material cu geanta, fie din lant si costa 20 lei.
Dimensiuni: lungime: 33cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu