marți, 8 noiembrie 2011

Plicuri de toamna


Geantă fete cu coardă
130 Lei

Geanta este confectionata din denim in dungi alb/bleumarin. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar dublu. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa in pret, ea se realizeza la comanda si costa 20 lei). Aplicatiile sunt din plexiglass negru iar lantul este argintiu.
Dimensiuni: lungime: 30cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm



Geantă cu ţinte aurii
150 Lei

Geanta este confectionata din tercot negru pentru corp si crem-gri pentru capac. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar dublu. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa in pret, ea se realizeza la comanda si costa 20 lei). Aplicatiile sunt din metal auriu.
Dimensiuni: lungime: 36cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm

Geantă play/pause cu ţinte
150 Lei

Geanta este confectionata din tercot crem-gri. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat iar in interior se afla un buzunar dublu. Pe lateralele gentii sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa in pret, ea se realizeza la comanda si costa 20 lei). Aplicatiile sunt din metal auriu si din plexiglass negru.
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu