marți, 16 noiembrie 2010

PLICURI


Geanta cu manere knuckle
130 lei
Geanta este confectionata din stofa, manerele sunt din lemn. Captuseala este din bumbac de culoare alba imprimat cu stelute negre. In interior se afla un buzunar dublu. Inchiderea se face cu o capsa magnetica usor de inchis si deschis.
Dimensiuni : lungime 32 cm, latime 20 cm, adancime 6 cmPlic cod de bare
130 lei
Tercot de culoare neagra cu aplicatie din plexiglass alb cu negru (cod de bare). Captuseala ese din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa). Inchiderea se face cu o capsa magnetica usor de inchis si deschis.
Dimensiuni : lungime 32 cm, latime 18 cm, adancime 6 cm

Plic Carpe Diem
130 lei
Denim in dungi albe si bleumarin cu aplicatie din plexiglass rosu. Captuseala este din bumbac imprimat cu un caroiaj alb cu bleu. In interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa). Inchiderea se face cu o capsa magnetica usor de inchis si deschis.
Dimensiuni : lungime 32 cm, latime 18 cm, adancime 6 cm


Plic 2 fete
110 lei
Geanta este realizata din 2 materiale, stofa si tercot negru. Se poate plia pe ambele parti, in functie de combinatia dorita. Captuseala ese din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa). Inchiderea se face cu o capsa magnetica usor de inchis si deschis.
Dimensiuni : lungime 35 cm, latime 18 cm, adancime 6 cmNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu