marți, 2 noiembrie 2010

PLICURI

Plic cu buze aplicate
130 lei
Bumbac de culoare grej cu aplicatie de plexiglass de culoare rosie. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. Ea va fi inlocuita cu una de culoare roz cu buline bleu. In interior se afla un buzunar. Inchiderea se face cu capsa metalica. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 37 cm, latime 22 cm, adancime 6 cm



Plic cu manere din plexiglass negru
130lei
Stofa de culoare alb cu negru cu manere din plexiglass negru. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. Ea va fi inlocuita cu una cu acelasi imprimeu (dungi) in culori alb-bleumarin. In interior se afla un buzunar dublu. Inchiderea se face cu o capsa metalica.
Dimensiuni : lungime 37 cm, latime 22 cm, adancime 6 cm


Plic cu aplicatie skyline negru
130 lei
Denim in dungi alb/ bleumarin cu plicatie din plexiglass culoare neagra. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. Ea va fi inlocuita cu una cu un imprimeu alb-bleu. In interior se afla un buzunar dublu. Inchiderea se face cu o capsa metalica. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 37 cm, latime 22 cm, adancime 6 cm


Plic stofa cu fermoar pe diagonala
110 lei
Geanta este realizata din stofa culoare alb cu negru. Fermoarul aplicat pe diagonala are dintii metalici iar partea textila este de culoare galbena. Captuseala este din bumbac alb cu dungi de grosimi diferite si flori de culoare negra. In interior se afla un buzunar. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 37 cm, latime 22 cm, adancime 6 cm


Plic telefon
130 lei
Geanta este confectionata din denim in dungi de culoare alb cu bleumarin. Aplicatia in forma de telefon retro este realizata din plexiglass de culoare neagra si alba. Receptorul telefonului este pozitionat pe capac, si corpul telefonului pe corpul gentii astfel incat geanta odata deschisa face ca si receptorul gentii sa fie ridicat din furca. Interiorul este prevazut cu un buzunar simplu. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. Ea va fi inlocuita cu una cu un imprimeu alb-bleu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 37 cm, latime 22 cm, adancime 6 cm





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu