luni, 19 septembrie 2011

PLICURI CU APLICATII METALICE

GEANTA TINTE IN DEGRADE
150 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra cu tinte aplicate pe capacul taiat pe diagonala. Tintele au diferite forme si texturi (mate si lucioase) si asezarea lor pe capac incearca sa descrie un "degrade metalic". Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)

Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm
GEANTA TURQUOISE CU COLTURI AURII
130 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare turquoise. Aplicatiile la colturile capacului sunt confectionate din plexigass auriu. Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)

Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm


GEANTA CAPAC MATLASAT CU TINTE
150 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra cu capacuul matlasat si tinte aurii aplicate la intersectiile caroiajului. Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)

Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cmGEANTA LANTURI
150 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra cu aplicatii din lanturi culoare gun. Inchiderea se face cu fermoar metalic. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)

Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm
GEANTA TINTE PE COLT
150 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra cu aplicatii din tinte argintii. Inchiderea se face cu fermoar metalic. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)

Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm


GEANTA CRANII AURII
130 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare grej cu aplicatii din plexiglass negre si aurii. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)

Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu