miercuri, 26 octombrie 2011

Geanta steagul Angliei
130 Lei

Geanta este confectionata din tercot culoare albastra cu benzi din tercot albe si rosii aplicate pe capac. Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat, in interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa)
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm




Geanta Rock On!
130 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra cu aplicatie din plexiglass auriu,inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm




Geanta Play
130 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra cu aplicatie din plexiglass alb si rosu,inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm





Geanta Patrat negru cu tinte inserate
130 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare bej cu aplicatie din plexiglass negru si tinte aurii- piramide inserate in plexiglass, inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm






Geanta capac matlasat tinte aurii
150 lei

Geanta este confectionata din tercot culoare neagra,capacul este matlasat avand tinte aurii aplicate la intersectiile liniilor de coasere. Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm



Geanta tercot imprimat
130 lei

Geanta este confectionata din tercot imprimat culoare alba si neagra, inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm






Geanta Craniu cu cranii
130 lei

Geanta este confectionata din tercot negru cu aplicatie din plexiglass argintiu si cranii metalice culoare gun, inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 22cm, adâncime: 6cm