marți, 8 februarie 2011

PLICURI

Geanta plic timbrat
130 lei

Geanta este realizata din tercot galben cu aplicatiile timbre din plexiglass transparent si negru (cap de bour si floare de colt). Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm









Plic THE END
130 lei

Geanta este confectionata din tercot negru. Aplicatia este realizata din plexiglass alb cu insertii negre. Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este realizata din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm







Geanta stofa cu lacat
130 lei
Geanta este confectionata din stofa cu dungi albe si negre. Aplicatia lacat este realizata din plexiglass negru cu aplicatii mici metalice. Inchiderea se face cu capsa metalica. Captuseala este din bumbac imprimat. In interior este prevazut un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm



Geanta LOVE
130 lei
Geanta este realizata din tercot grej cu banda aplicata galbena. Aplicatia "love" este realizata din plaxiglass negru. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este din bumbac imprimat de culoare alba cu dungi de diferte grosimi si flori negre. Geanta este prevazută cu buzunar interior dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime:18cm, adâncime: 6cm




Plic tuxedo
130 lei

Geanta este confectionata din tercot de culoare neagra, capacul gentii din tercot alb. Pe capac sunt cusaturi care simbolizeaza camasile purtate de obicei la frac. Aplicatia in forma de papion esterealizata din suprapuneri din plexiglass negru de 2 mm grosime. Captuseala este confectionata din bumbac de culoare albastru "murdar" cu dungi inguste galben mustar. In interior este prevazut un buzunar dublu. Inchiderea se face cu capsa metalica. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm



Geanta grej cu colturi aplicate rosii
130 lei
Geanta este realizata din tercot de culoare grej cu aplicatii pe colturile capacului de plexiglass rosu. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este din bumbac imprimat. Geanta este prevazută cu buzunar interior dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm




Geanta galbenaaaa cu aplicatie neagra
130 lei

Geanta este confectionata din tercot galben, aplicatia este realizaa din plexiglass de culoare neagra. . Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este din bumbac imprimat de culoare alba cu dungi de diferte grosimi si flori negre. Geanta este prevazută cu buzunar interior dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm




Geanta Amsterdam
130 lei

Geanta este confectionata din denim cu dungi de culoare alb si bleumarin (vezi geanta Londra pentru culoarea capacului). Aplicatia este din plexiglass de culoare neagru si rosu de 2 mm grosime.Captuseala este din bumbac imprimat. Geanta este prevazuta cu buzunar interior dublu. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm





Geanta albastru electric- matlasata
130 lei
Geanta este confectionata din tercot albastru electric. Materialul nu mai este disponibil dar poate fi inlocuit cu cel de la Geanta albastru electric- galben neon. Inchiderea se face cu capsa magnetica. Captuseala este din bumbac imprimat de culoare alba cu dungi de diferte grosimi si flori negre. Geanta este prevazută cu buzunar interior dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Geanta este realizată din tercot de culoare albastru electric
Dimensiuni: lungime: 37cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm