marți, 14 decembrie 2010

PLICURI


Plic Party People
130 lei
Denim negru pentru corp, in dungi alb-bleumarin pentru capac (vezi geanta Londra pentru o mai buna intelegere a culorii capacului). Captuseala este din bumbac imprimat. In interior se afla un buzunar dublu. Inchiderea se face cu capsa metalica. Pe laterale sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 32 cm, latime18 cm, adancime 6 cm

Plic 3 pisici
130 lei
Geanta este din denim negru iar captuseala este din bumbac de culoare alba cu urme de pisici albastre. Aplicatia este din plexiglass argintiu. In interior se afla un buzunar dublu. Inchiderea se face cu capsa metalica. Pe laterale
sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 32 cm, latime 18 cm, adancime 6 cm
Plic cu bicicleta
130 lei
Geanta este din tercot negru iar aplicatia din plexiglass argintiu. Captuseala este de bumbac imprimat. In interior se afla un buzunar dublu. Inchiderea se face cu capsa metalica. Pe laterale sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni : lungime 32 cm, latime 18 cm, adancime 6 cm