duminică, 24 octombrie 2010

PLICURI


Plic cu cap de pisica
130 Lei
Tercot negru cu aplicație din lemn lacuit. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. Ea va fi inlocuita cu una cu acelasi imprimeu (urme de labute) in culori alb- albastru. În interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm

Plic cu dungi
110 Lei
Denim in dungi alb/bleumarin. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. În interior se aflai un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 35cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm


Plic Sah lemn
130 Lei
Tercot alb și negru cu aplicație din lemn. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. În interior se afla un buzunar dublu. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 35cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm


Plic cu pisici pe craca
130 Lei
Tercot negru cu aplicație din lemn. Captușeala din imagine nu mai este disponibila. Ea va fi inlocuita cu una cu acelasi imprimeu (urme de labute) in culori alb- albastru. În interior se afla un buzunar dublu. Fladerul si culoarea lemnului pot varia de la model la model. Sunt prevazute doua inele metalice pentru a va putea atasa o bareta astfel incat geanta sa se poata purta si pe umar (bareta nu este inclusa).
Dimensiuni: lungime: 32cm, lățime: 18cm, adâncime: 6cm